ALGEMENE VOORWAARDEN

Inchecken & uitchecken
Check-in tijd is vanaf 15:00 uur. Mocht u eerder gebruik willen maken van de kamer, dan kunt u dit bij de receptie aanvragen. Als er op dat moment geen kamers beschikbaar zijn, kunt u uw bagage tot het inchecken gratis opslaan.

De officiële uitchecktijd is 11.00 uur. Indien dit u niet uitkomt, verzoeken wij u de receptie hiervan op de hoogte te stellen. Zij helpen u graag verder. Er zullen extra kosten aan verbonden zijn.

Creditcards
We accepteren de volgende creditcards: American Express, Euro / MasterCard en Visa.

Annulering, wijzigingen en no-show
Afhankelijk van het type tarief kunt u uw boeking annuleren of wijzigen. Als annulering niet mogelijk is of als u niet komt opdagen, wordt, afhankelijk van het type tarief, een bedrag tot het bedrag van het volledige verblijf in rekening gebracht op uw geregistreerde creditcard.

Annulering of wijziging dient schriftelijk te geschieden en dient te worden gedateerd. De gast kan aan een mondelinge annulering geen rechten ontlenen. De datum en het tijdstip waarop de schriftelijke bevestiging is ontvangen, wordt beschouwd als de definitieve datum en tijd van annulering.

Als je een kamer hebt geboekt via een reisbureau of een online reisbureau (zoals Booking.com, Expedia en Hotels.com), moet je je boeking annuleren of wijzigen via het bureau dat je hebt gebruikt om de boeking te maken.

Kinderen en extra bedden

  • Alle kinderen onder de 2 jaar verblijven gratis in een babybedje, mogelijk vanaf ons Comfort kamertype.
  • Elk type extra bed is op aanvraag en dient te worden bevestigd door het hotel.
  • Extra kosten worden niet automatisch in de totale kosten berekend en moeten tijdens uw verblijf apart worden betaald.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan, tenzij een geleidehond.

Fietsen
Fietsen zijn niet toegestaan in het hotel. We verhuren wel fietsen.

Internet
WiFi is in alle ruimtes beschikbaar en is gratis.

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd om een kamer te boeken is 18 jaar. Kinderen onder de 18 jaar moeten worden begeleid door iemand van 18 jaar of ouder.

Niet roken
De Nederlandse wet verbiedt roken in alle delen van het hotel, inclusief alle kamers. Het bezit en / of gebruik van welke vorm van drugs dan ook is ten strengste verboden in het hotel.

Bij overtreding is het hotel gerechtigd schoonmaakkosten van €250 in rekening te brengen en de rest van het verblijf te annuleren zonder restitutie.

Schade aan hotel
Eventuele schade aan kamers of het hotelterrein veroorzaakt door uw gezelschap tijdens het verblijf en items die bij uw vertrek ontbreken, worden in rekening gebracht op uw geregistreerde creditcard.

Toeristenbelasting
De tarieven zijn inclusief servicekosten, maar exclusief toeristenbelasting die 7% van de netto kamerprijs + €3 per persoon per nacht is.

Menu