MENU
Diner 17:00-22:00 |
3 gangen 29.50 |
4 gangen 39.50 |
5 gangen 49.50 |
6 gangen 59.50 |
Burrata – courgette salade, basilicum, sinaasappel, calamansi (v) |
Geroosterde bloemkool – beurre noisette, curry crumble, saus van Friese nagelkaas, dahl, lavas olie (v) |
Steak tartaar – Piment, piccalilly, bieslook, crème van eigeel, gerookte olie |
Paprika octopus – parelcouscous, gerookte yoghurt, citroenmelisse, hibiscus, zwarte knoflook |
Bavette – chimichurri, zure room, savooiekool, zuringblad |
Appel dessert – verschillende bereidingen van appel, kaneelijs |
Piece of cake – huisgemaakt door onze Maureen |
Lunch 11:00-16:00 |
2 gangen 21.50 |
3 gangen 29.50 |
4 gangen 39.50 |
5 gangen 49.50 |
Burrata – courgette salade, basilicum, sinaasappel, calamansi (v) |
Geroosterde bloemkool – beurre noisette, curry crumble, saus van Friese nagelkaas, dahl, lavas olie (v) |
Steak tartaar – Piment, piccalilly, bieslook, crème van eigeel, gerookte olie |
Paprika octopus – parelcouscous, gerookte yoghurt, citroenmelisse, hibiscus, zwarte knoflook |
Bavette – chimichurri, zure room, savooiekool, zuringblad |
Appel dessert – verschillende bereidingen van appel, kaneelijs |
Piece of cake – huisgemaakt door onze Maureen |
MENU
Diner 17:00-22:00 |
3 gangen 29.50 |
4 gangen 39.50 |
5 gangen 49.50 |
6 gangen 59.50 |
Burrata – courgette salade, basilicum, sinaasappel, calamansi (v) |
Geroosterde bloemkool – beurre noisette, curry crumble, saus van Friese nagelkaas, dahl, lavas olie (v) |
Steak tartaar – Piment, piccalilly, bieslook, crème van eigeel, gerookte olie |
Paprika octopus – parelcouscous, gerookte yoghurt, citroenmelisse, hibiscus, zwarte knoflook |
Bavette – chimichurri, zure room, savooiekool, zuringblad |
Appel dessert – verschillende bereidingen van appel, kaneelijs |
Piece of cake – huisgemaakt door onze Maureen |
Lunch 11:00-16:00 |
2 gangen 21.50 |
3 gangen 29.50 |
4 gangen 39.50 |
5 gangen 49.50 |
Burrata – courgette salade, basilicum, sinaasappel, calamansi (v) |
Geroosterde bloemkool – beurre noisette, curry crumble, saus van Friese nagelkaas, dahl, lavas olie (v) |
Steak tartaar – Piment, piccalilly, bieslook, crème van eigeel, gerookte olie |
Paprika octopus – parelcouscous, gerookte yoghurt, citroenmelisse, hibiscus, zwarte knoflook |
Bavette – chimichurri, zure room, savooiekool, zuringblad |
Appel dessert – verschillende bereidingen van appel, kaneelijs |
Piece of cake – huisgemaakt door onze Maureen |